2018-10-03

Yüksekokulumuzda Oryantasyon Eğitimi

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuza, bu yıl yerleşen  öğrencilere yönelik oryantasyon programı düzenlendi. Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen oryantasyon eğitimine Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (ÇEMYO) Müdürümüz Prof. Dr. Can Burak ŞİŞMAN, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Üniversiteye yeni gelen öğrencilerin uyum problemini aşmaya yardımcı olmak ve yeni tanışacakları üniversite kültürüne adapte olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen programda konuşan Okul Müdürümüz Prof. Dr. Can Burak ŞİŞMAN,  Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde toplam 6 program bulunduğunu dile getirerek, bu programlarda 1226 öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi. Yüksekokulda uygulanan sınav sistemi, üniversite disiplin yönetmeliği ve yüksekokulda yürütülebilecek aktivite imkanları hakkında bilgi veren Prof. Dr. Can Burak ŞİŞMAN, daha sonra ÇEMYO'nun akademik kadrosunu öğrencilere tanıttı. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun, hem Çerkezköy’ün stratejik konumu, hem de sahip olduğu bölümlerin popülaritesi bakımından avantajlı bir yüksekokul olduğunu belirten Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Can Burak ŞİŞMAN, son sınavda Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun yüzde 100’lük yerleştirme başarısı elde ettiğini söyledi. Yüksekolumuz’a yerleşen 257 öğrencinin katıldığı oryantasyon programı, soru-cevap kısmıyla sona erdi.