2018-03-22

Kıbrıs Fatihleri ‘Barış Harekatı’nı anlattı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve dernek üyeleri, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu (ÇEMYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin  düzenlediği ‘Kıbrıs Fatih’leri o günü anlatıyor’ isimli programa katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda, ilk sözü  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan yaparken, ardından da, muharip gaziler Fevzi Coşkunöz ve Hüseyin Özsoy, harekat sırasında yaşadıkları olayları öğrencilere aktardılar. Programın ardından gazilere Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Taha ASLANLI ve Öğr.Gör.Gökçe KEMAN tarafından, gazilere çiçek takdim edildi.