Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2015-03-11

Namık Kemal Üniversitesi Genel Sekreteri Dr.Tekin YENİGÜN Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.



 
Namık Kemal Üniversitesi Genel Sekreteri Dr.Tekin YENİGÜN beraberinde İdari ve Mali İşler Başkanı Mümün KASAP ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’ndan Kenan PİLATİN’le  birlikte Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.
 
Çerkezköy Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli tarafından karşılanan Genel Sekreter Dr.Tekin YENİGÜN daha sonra Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan BULUŞ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özlem GÖKSEL BERKDEMİR ve Yüksekokul Öğrenci İşleri Şefi Mücahit ÖZCAN ile birlikte Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’ nun akademik ve idari yapısı, fiziki donanımları, yurt olanakları, ulaşım ve kariyer hizmetleri ve mezun öğrencilerinin çalışma alanlarını değerlendirdi.
 
Samimi bir havada geçen ziyarette Yüksekokulun, Öğretim Görevlilerinin, Çalışanların ve Öğrencilerin sorunları ve çözümleri konularında bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Daha sonra Çerkezköy Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan BULUŞ ile birlikte  Yükseköğrenim  Kredi ve Yurtlar Kurumuna giden Namık Kemal Üniversitesi Genel Sekreteri Dr.Tekin YENİGÜN burada Yurt Müdürü Erdal TURHAN tarafından karşılanarak yurt hakkında bilgi aldı. Ulaşımı sağlayan minibüs şoförleri ile konuşan, yurtta kalan öğrencileri odalarında ziyaret eden YENİGÜN  “Öğrencilik günlerime geri döndüm diyerek” öğrencilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi ve hepsine  başarılar dileyerek yurttan ayrıldı. 
 
Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan BULUŞ “Rektörümüz Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK’e  verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz ve  Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü'nün desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz” diyerek Dr.Tekin YENİGÜN’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
YENİGÜN “Namık Kemal Üniversitesi eğitim hizmeti üreten bir kamu kuruluşudur; bu çerçevede bizden isteyeceğiniz desteği ilgili kurullarımızda değerlendirerek her zaman karşılamaya hazırız. Yüksekokulu çok beğendim, çalışmalarınızda başarılar diliyorum '' diyerek Yüksekokuldan ayrıldı.