2018-04-13

Gülüşleriyle Mutlu Olduk

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, kardeş okul ilan ettikleri Yavuzlar Köyü İlkokulu’na hediye paketleri gönderdi. Okulda eğitim gören 76 öğrenci için ayrı ayrı hediye paketleri hazırlayan Yüksekokul öğrencileri, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla bu hediye paketlerini Van’ın Özalp İlçesi Yavuzlar Köyü İlkokuluna ulaştırdı. Kırtasiye malzemeleri, oyuncak ve kitaplardan oluşan hediye paketlerini alan öğretmenleri Cahit ASLANLI’dan alan öğrenciler, çektirdikleri fotoğraf ve görüntülerle, üniversiteli abi ve ablalarına selam gönderdiler. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof.Dr.Can Burak ŞİŞMAN, okul ile iletişime geçip, öğrencileriyle birlikte hediye paketlerini hazırlayan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bölüm Başkanı Dr.Emel ASKAROĞLU’na teşekkür etti.