Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2013-05-14

Engelli Gülen Yüzler’den Coşkulu Piknik



Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu (ÇEMYO) ile Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi işbirliğinde 5’ncisi düzenlenen ‘Gülen Yüzler’ pikniği coşkuyla gerçekleşti. Engelliler, ÇEMYO öğrenci ve akademik personelleriyle birlikte gönüllerince eğlenirken aileleri de eğlencelerine eşlik etti.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu (ÇEMYO) ile Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi işbirliğinde ‘Gülen Yüzler’ pikniği düzenlendi.


5’NCİSİ DÜZENLENDİ
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu’nun kızı Başak Sarıoğlu’nun fikri üzerine hayata geçirilen projenin 5’ncisi  OSB Turkuaz Restaurant’ın bahçesinde gerçekleştirildi.

PİKNİK DÜZENLENDİ
Pikniğe AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, ÇEMYO Müdürü Prof. Dr. H. Ziya Özek, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇEMYO Öğretim Görevlileri, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube başkanı Hayrettin Çetinkaya, Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği başkanı Ali Karaca Serkan-Müjgan Karagöz Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz ile hayırsever Serkan Karagöz, engeliler, engelli aileleri ile ÇEMYO öğrencileri katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ
Programın açılış konuşmasını Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya gerçekleştirdi. Her yıl düzenlenen piknik için ÇOSB İle ÇEMYO yönetimine teşekkür eden Çetinkaya, engeliler ile engelli ailelerine iyi eğlenceler diledi. Çetinkaya’nın ardından ÇEMYO Müdürü Prof. Dr. H.Ziya Özek bir konuşma yaptı. Etkinliğe katkı sağlayan ve etkinlikle görev alanlara teşekkür eden Özek “Genç arkadaşlarımızın da katkısıyla engellilerimizi bir arada görmek ve onların kaynaşmasını sağlayan tüm taraflara teşekkür ediyorum.” Dedi. Sonrasında söz alan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ise “Bu güzel günde burada olmak çok güzel bir duygu. Bu etkinliğimizin engellilere karşı duyarsız kalanlara güzel bir cevap olduğunu düşünüyorum.”  İfadelerini kullandı.

 

“PİKNİK ETKİNLİĞİMİZ SÜRECEK”
Piknik etkinliğine her türlü maddi yardımı yaptıklarını belirten Sarıoğlu,”Bu işin içerisinde gönül olmadıktan sonra bu maddi yardımların hiçbir anlamı yok. Burada gönüllerini ortaya koyan ÇEMYO öğrencilerine teşekkür ediyorum. 5 yıl önce başladığımız bu etkinlikleri ben de bir engelli babası olarak her yıl devam ettirme sözünü veriyorum.” Dedi.

PİKNİK YAPTILAR DANS ETTİLER
Konuşmaların ardından çalan müzik eşliğinden ÇEMYO öğrenci ve akademik kadrosunun da katıldığı eğlencede gönüllerince dans eden engelliler bu özel günü doyasıya kutladı. Sonrasında piknik bölümüne geçilirken burada engellilere ve ailelerine çeşitli yemekler ve içecekler ikram edildi. Coşkulu anların yaşandığı şölen 16.00’da sona erdi.