Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2015-09-17

Doç. Dr. Can Burak ŞİŞMAN'a Ziyaretler Sürüyor



 

Veliköy Eski Belediye Başkanı Hanifi BELİNDİR, Müdürümüzü ziyaret etti. Veliköy'ün son belediye başkanı Hanifi BELİNDİR, okulumuzun yeni binasında en büyük pay sahibi olanlardan.

 

 

ÖNCEKİ ZİYARETLER

Kapaklı Kaymakamı M. Ali Gürbüz, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, ÇEMYO Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

ÇEMYO Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman ilk olarak Kapaklı Kaymakamı M. Ali Gürbüz’ü makamında ağırladı. Kaymakam Gürbüz’e ziyareti için teşekkür eden Doç. Dr. Can Burak Şişman, ziyarette yeni eğitim dönemi hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu.

BÖLGENİN GELİŞİMİNE OLUMLU KATKI SUNUYOR

Kaymakam Gürbüz, ÇEMYO Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nun bölge için önemine değindi. Her üniversite veya yüksekokulun faaliyette bulunduğu yerleşim biriminin gelişimine olumlu katkılar sunduğunu belirten Kaymakam Gürbüz, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nun da hem Çerkezköy hem de bölge gelişiminde öncü rol üstlendiğini söyledi.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Eğitimin bir toplum için olmazsa olmaz konulardan biri olduğuna vurgu yapan Kaymakam Gürbüz, ÇEMYO’ya katkı sunma adına üzerlerine düşeni her zaman yerine getirmeye hazır olduklarını anlattı. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından tamamlandı.

 

 

GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER

ÇEMYO Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman’ın bir sonraki misafiri Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Can Burak Şişman ile ÇEMYO’nun tüm idari ve akademik personeline görevlerinde başarılar diledi. Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz de ziyaretinde ÇEMYO Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni eğitim dönemi için çalışmalarında başarılar diledi.