Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2022-08-23

Azami Süresini Tamamlayan Öğrencilere Ek Sınav Duyurusu



 
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 16/6 maddesine göre Üniversitemize 2018 yılında kayıt yaptıran veya 2017 yılında kayıt yaptırıp bir yıl kayıt donduran azami öğrenim sürelerini doldurmuş olmalarına rağmen mezun olamayan son sınıf öğrencilerinin, devam almış olmak koşuluyla, başarısız oldukları tüm dersler için 2 (iki) ek sınav hakkı bulunmaktadır. 
 
Yapılacak ek sınavlar sonunda başarısız olduğu derslerin toplamı 6 (altı) ve üzerinde olan öğrencilerin Üniversitemiz ile ilişiği kesilecektir.
 
Aşağıda belirtilen tarih aralığında yapılacak ek sınavlara girebilmek için 07.09.2022 tarihine kadar başvuru dilekçesi  öğrenci işlerine teslim edilmelidir veya çıktısını doldurup, imzalanıp, taratılarak  cerkezkoymyo@nku.edu.tr  elektronik posta adresine  göndereceklerdir. Ancak, mail üzerinden gönderilen dilekçenin aslının en geç ek sınav günü öğrenci işlerine elden teslim edilmesi gerekmektedir.
 
Ek sınav başvuru dilekçesi ile başvuru yapan öğrenciler her iki sınava başvuru yapmış sayılacaktır. İkinci sınav için ayrıca başvuru alınmayacaktır. Son başvuru tarihine kadar gönderilmeyen ek sınav başvuru dilekçeleri dikkate alınmayacaktır.
 
Ek sınavlara girme hakkına sahip öğrenciler ve ilgili derslerin listesi ile ayrıntılı sınav programı web sitemizde ilan edilecektir.
 
 
I. Ek Sınav Tarihleri
 
  • 12-16 Eylül 2022
 
II. Ek Sınav Tarihleri
 
  • 19-23  Eylül 2022 
 
Ek sınav başvuru dilekçesi için tıklayınız.