2016-10-04

Çerkezköy MYO'da Oryantasyon Programı

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu kazanan birinci sınıf öğrencileri için "Oryantasyon Eğitimi" düzenlendi. Yüksekokul Konferans Salonumuzda yapılan eğitime Müdürümüz Doç. Dr. Can Burak ŞİŞMAN, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldılar.

OKULUN TANITIMI YAPILDI

Üniversiteye yeni gelen öğrencilerin uyum problemini aşmaya yardımcı olmak ve yeni tanışacakları üniversite kültürüne adapte olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen programda konuşan Okul Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, okul hakkında birinci sınıf öğrencilerine bilgilendirmede bulunarak, Namık Kemal Üniversitesi’nin yeni bir üniversite olmasına karşın hızlı bir gelişme gösterdiğini ifade etti. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu bünyesinde halen 6’sı gündüz, 3’ü de gece olmak üzere toplam 9 program bulunduğunu dile getiren Doç. Dr. Can Burak ŞİŞMAN, bu programlarda toplam 1385 öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi.

SORULARI YANITLADI

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Can Burak ŞİŞMAN, ÇEMYO’nun eğitim kadrosunu öğrencilere tanıttıktan sonra, soru-cevap kısmıyla program sona erdi.