Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2013-12-16

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’ten Çerkezköy MYO’ya Ziyaret



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu(ÇEMYO) ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “ÇEMYO, eğitim öğretimin yoğun ve kaliteli olarak yaşandığı bir meslek yüksekokullarımız arasında bulunuyor. İnşallah Veliköy Belediyesi tarafından yapılan binamızla birlikte yeni yerimizde akademik kadromuza ve öğrencilerimize daha iyi olanaklar sunacağız.” dedi.

Ziyarette, ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Ercan Buluş tarafından karşılanan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, ziyaretinde akademik kadroyla bir araya geldi. Meslek Yüksekokulları ve üniversiteye bağlı kurumları zaman zaman ziyaret ettiğini belirten Şimsek, “Okullarımızdaki durum nedir, sorun var mıdır, yok mudur? Bakıyoruz. Akademik kadromuzla, öğrencilerimizle görüşerek, yapılabilcekleri değerlendiriyoruz” dedi.

Rektör Şimşek, “Veliköy Belediyesi tarafından Veliköy’de yapılan yeni ÇEMYO binamızın da eğitim öğretime başlaması ile daha kaliteli eğitim olanakları sunacağız. Hem akademik kadromuz hem de öğrenci sayımız artacak. Yeni bir üniversiteyiz ve kampus alanımızın inşaatı sürüyor. öğrencilerimize daha iyi eğitim imkanları sunmak için çalışıyoruz .” şeklinde konuştu.