Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2015-06-09

ÇERKEZKÖY MESLEK YÜKSEKOKULU'NDA GÖREV DEĞİŞİMİ



ÇERKEZKÖY MESLEK YÜKSEKOKULU'NDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne, Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü Tarımsal Yapılar Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Can Burak ŞİŞMAN atandı.

DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Atamanın ardından dün Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda devir-teslim töreni düzenlendi. Törende, bir süredir vekaleten yürüttüğü Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini, Doç.Dr. Can Burak ŞİŞMAN’a devreden Doç.Dr. Tuncay GÜMÜŞ, “Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuzun bugünlere gelmesinde emeği olan bütün idarecilerimize teşekkür ederim. Bu görevi, alnının akıyla yerine getireceğine yürekten inandığım Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz’un yeni müdürü Doç.Dr. Burak ŞİŞMAN Hocamız’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.

BİRLİKTE ÇALIŞMA VURGUSU

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu mührünü, GÜMÜŞ’ten devralan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Can ŞİŞMAN, Çerkezköy’ün başta sanayisi olmak üzere,güçlü yerel dinamiklere sahip olduğunu vurgulayarak “Çerkezköyümüz’ün bu güzel kazanımlarına artı değer katmak için, yorulmadan çalışacağız.” İfadelerini kullandı. 

Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fatih KONUKÇU, Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ömer ÖKSÜZ, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr.İsmail YILMAZ, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürlü Doç. Dr. Tuncay GÜMÜŞ ve Hayrabolu Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa MİRİK, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari personelinin katılım gösterdiği devir-teslim töreni, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu

PROJESİ DÜNYA BASININDA YER ALDI

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü Tarımsal Yapılar Anabilim Dalı Öğretim Üyeliği’nin yanı sıra Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılığı görevini ve ÖSYM Sınav Koordinatörlüğü Yardımcılığı görevlerini de yürüten, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Can Burak ŞİŞMAN, ekibiyle birlikte geçtiğimiz yıl imza attığı ‘Isı ve ses yalıtımı yüksek organik beton’ projesiyle Türk ve Dünya basınında geniş yer buldu.