2013-10-12

İlk bayramlaşma ÇEMYO’dan

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nda dün bayramlaşma töreni düzenlendi.
“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’un yanı sıra tüm öğretim görevlilerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde neşeli dakikalar yaşandı. Namık Kemal Üniversitesi’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Yüksekokul Müdürü Buluş, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nun da bu ailenin önemli bir parçası olduğunu dile getirdi. Bayramların, beraberinde getirdiği manevi atmosfer ile küskünlük, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiğini önemli günler olduğunu anımsatan Buluş “Toplumsal yaşam içerisinde gönül kırgınlıklarının yaşanması son derece doğaldır. Ama önemli olan bu kırgınlıkları bir kenara bırakabilmektir.” Diye konuştu.
GÜZEL BİR BAYRAM TEMENNİSİ
Bütün çalışma arkadaşlarına güzel bir bayram geçirmeleri dileğinde bulunan Yüksek Okul Müdürü Buluş, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in kutlama mesajını öğretim görevlileriyle paylaştı. Bayramlaşma töreni, bayrama ilişkin sohbetler ve tatlı ikramlarıyla sona erdi.

Kaynak: http://www.cerkezkoybakis.com.tr/cerkezkoy/ilk-bayramlasma-cemyodan-h6944.html