Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2015-06-24

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (ÇEMYO) Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



İLÇEMİZİN HAYATİ DAMARLARINDAN BİR TANESİDİR

ÇEMYO Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Meslek Yüksekokulumuz ilçemizin hayati damarlarından bir tanesidir. İlçemizin gerek sosyal ve kültürel hayatın gelişmesinde ve gerekse ekonomisine verdiği canlılıkla son derece önemli bir yere sahiptir. Biz Meslek Yüksekokulumuzu bir nevi bacasız sanayi olarak tabir ediyoruz. 9 branştan bin 200’ e varan öğrenci sayısı ile her yıl gittikçe gelişen ÇEMYO Veliköy’deki Meslek Yüksek Okulu binasına taşınması ile hem fiziki bakımdan hem de akademik bakımdan daha iyi yerlere ulaşacaktır. İlçemizin eğitimde marka bir kent olması için okul öncesinden başlayarak ilk ve orta dereceli okullar ile halk eğitimine nasıl önem veriyorsak Meslek Yüksek Okulumuza da aynı şekilde önem veriyoruz” diye konuştu.

HER ZAMAN MESLEK YÜKSEK OKULUMUZ’A DESTEK VERECEĞİZ

Kaymakamlık olarak ÇEMYO’ ya her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirten Kubilay, “Bu anlamda başta ÇEMYO Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman olmak üzere tüm akademik ve idari personele görevlerinde başarılar diliyorum. MYO’dan mezun olmuş tüm öğrencilerimize ve ailelerine selam ve sevgilerimi gönderiyor tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi. ÇEMYO Müdürü Şişman’da ziyareti nedeniyle Kaymakam Kubilay’a teşekkür etti.

Çerkezköy Haber