Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2014-02-06

Çemyo Basın Mensuplarını Ağırladı



 

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Yönetimi, basın mensuplarına yönelik birlik ve beraberlik amaçlı kahvaltı programı düzenlerken programa Çerkezköy Belediye Başkanı ve Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Ali Ertem’ de katıldı. Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan Başkan Ertem, düzenlemiş oldukları kahvaltı programı nedeni ile Çemyo Yönetimi’ne teşekkür ederek; “Düzenlemiş oldukları dönem sonu kahvaltısı nedeni ile başta ÇEMYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Ercan Buluş olmak üzere emeği geçen tüm öğretim görevlileri ve ÇEMYO Personeline en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“AMACIMIZ BERABER OLMAK”
Kahvaltı programı öncesi bir konuşma yapan ÇEMYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Ercan Buluş, kahvaltının amacının basın mensupları ile bir araya gelmek olduğunu belirtirken; “Çemyo Yönetimi olarak basınımızın değerli temsilcileri sizleri çok önemsiyoruz. Her etkinliğimizde bizlerle beraber oluyorsunuz. Bu kez haber için değil, sıcak bir ortamda muhabbet edebilmek adına sizleri davet ettik” şeklinde konuştu.
 

 
“SONRAKİ KAHVALTIYI YENİ BİNADA YAPMAYI DİLİYORUM”
Çemyo Müdürü Buluş’un ardından bir açıklama yapan Başkan Ertem, kahvaltı için teşekkür ederek; “Düzenlemiş oldukları dönem sonu kahvaltısı nedeni ile başta ÇEMYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Ercan Buluş olmak üzere emeği geçen tüm öğretim görevlileri ve ÇEMYO Personeline en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine yönelik düzenlenen bu kahvaltıların daha sık yapılmasını arzu ediyor, bundan sonraki kahvaltımızı da yapımı devam eden modern Üniversite Kampüsünde yapmayı diliyorum” diye konuştu.