Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2014-01-31

Çemyo’dan Ertem’e plaket



Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Ercan Buluş, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’na tahsis ettiği araç nedeni ile Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret ederek kendisine plaket takdim etti. Başkan Ertem’in Yüksekokul’a her zaman yardım ettiğini dile getiren Buluş, eğitime verdiği destekten ötürü Ertem’e teşekkürlerini sundu.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Çarşamba günü Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret eden Çemyo Müdürü Yard. Doç. Dr. Ercan Buluş, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’na tahsis ettiği araç münasebeti ile Başkan Ertem’e teşekkürlerini sunarak; “Başkanımız her ihtiyacımızda hiç tereddüt etmeden okulumuza yardım ediyor. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu adına kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 
“YARDIM ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Kendisine sunulan plaket için Çemyo Müdürü’ne teşekkür eden Başkan Ertem; “Eğitim yardımları kapsamında Çemyo’nun araç ihtiyacını giderdik. Çerkezköy Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde eğitime yardım etmeye çalışıyoruz. İnşallah yardımlarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: 31 Ocak 2014, Gazete Havadis