Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2014-12-16

ÇEMYO 20’nci kuruluş yılını kutladı



Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu 20.kuruluş yıl dönümü düzenlenen sade bir törenle kutlandı. Çerkezköy protokolünün eksiksiz katıldığı programda konuşanÇerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay“Yüksekokulumuzun 20’nci kuruluş yıl dönümünü kutlamak için bugün bir araya geldik. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu yaklaşık 1100 öğrenci ve 9 bölümle eğitim öğretime devam ediyor. Umarız daha fazla bölümler açılır ve ileride bir fakülte haline gelir. Bütün temennimiz bu yönde.” dedi.

PROGRAM DÜZENLENDİ
Dün saat 10:30’da Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokuluna protokol eksiksiz katıldı. Yüksekokul’un 20’nci yılı olması dolayısıyla düzenlenen programaÇerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3’ncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ile davetliler katıldı.


20’NCİ YILI YAAD ETMEK İÇİN TOPLANDIK

Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Doktor Ercan Buluş’a düzenledikleri program için teşekkür etti. Kaymakam Kubilay, “Yüksekokulumuzun 20’nci kuruluş yıl dönümünü kutlamak için bugün bir araya geldik. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu yaklaşık 1100 öğrenci ve 9 bölümle eğitim öğretime devam ediyor.” dedi.
 
ESKİ VE YENİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR
 
Yeni eğitim binasının yapımında emeği olan Veliköy eski Belediye Başkanı Hanifi Belindir’e, Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem’e ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Kaymakam Kubilay, şöyle devam etti: “Okulumuza her hafta mutlaka ziyarette bulunuyorum. Tüm akademisyenler ve okul yönetimi büyük özveri ile çalışıyor.  Her birine teşekkür ediyorum. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu’na da teşekkür ediyorum. Nitelikli eleman konusunda sanayinin bölgemizde faydalarını hissediyoruz.” 


“EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ”

Kubilay “Eğitim bizim en önceliğimiz. Bunu her seferinde gittiğimiz yerlerde dile getirdik. Yüksekokul şuan Veliköy’ün bacasız sanayisi diyebilirim. Hem esnafın hem de mahallenin ekonomisine büyük katkıda bulunuluyor. Ayrıca burada faklı bir hareketlilik yaşanıyor. İnşallah daha fazla bölümler açılır ve ileride bir fakülte haline gelir. Bütün temennimiz bu yönde.” ifadelerini kullandı.
 
“KONFERANS SALONU İÇİN BİR FİRMA İLE TEMASTAYIZ”
 
Gazetecilerin konferans salonu ile ilgili sorduğu soruyu yanıtlayan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, “Yüklenici firma temsilcileri konferans salonunun koltuklarının ihaleye dahil olmadığını söylediler. Sonrasında ise tavandan bir su akıntısı yaşanıyor. Henüz onun sıkıntısını çözemedik. Yeni yerleşim olduğu için bir çok sıkıntı ile karşı karşıya kaldık ve hepsi yeni çözüme kavuştu. Konferans salonu için bize çok talep var ve bizde bir tane firma ile temasa geçtik. En kısa hazır hale getirilecek.” dedi.
 
AKAY VE KUBİLAY’A PLAKET TAKDİM EDİLDİ
 
Konuşmaların ardından Yüksekokul’un yapımında emeği geçen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a Ercan Buluş tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
 
 
Çerkezköy Bakış