Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2014-03-12

ÇEMYO’ya Yeni İdari Sekreter Atandı



Çerkezköy Meslek Yüksekokulu İdari Sekreterliği görevine Gülsüm Tekin atandı. Daha önce Hayrabolu Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan Tekin, Çerkezköy’deki görevine başladı

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu İdari Sekreterliği görevine Gülsüm Tekin atanırken, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu İdari Sekreteri Ali Ağbal da Hayrabolu Meslek Yüksekokulu İdari Sekreterliği’ne atandı. Çerkezköy’deki görevine başlayan Tekin, gelişmiş bir ilçe ve gözde bir eğitim kurumuyla karşılaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.


GÜLSÜM TEKİN KİMDİR?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi  Amasya Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü’nden mezun olan Tekin Çalışma hayatına Amasya Tekstil Fabrikası’nda Personel  Şefi  olarak başladı. Daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Devlet Memurluğu Sınavı’nı kazanarak Samsun Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı’nda bir süre görev yaptı. Merzifon Meslek Yüksekokulu’nda 17  yıl görev yaptıktan sonra 2009 Yılı’nda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ne geçiş yaptı. Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’nda bir süre Şube Müdürlüğü, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek  Yüksekokulu ve Hayrabolu Meslek Yüksekokulu’nda Yüksekokul Sekreterliği  görevlerinde  bulunan Gülsüm Tekin, Bahçeşehir Üniversitesi  Hükümet ve Liderlik Okulu Siyaset Okulu’nu , İş Dünyasında Liderlik, Belediyelerde Kurumsallaşma ve Stratejik Yönetim, Global Liderlik, Küresel Güçler  eğitimi aldı. Washington’da  Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu tarafından gerçekleştirilen “Siyaset Okulu Amerika” eğitimine katılan Tekin, bazı tiyatro çalışmalarında ‘Genel Sanat Yönetmenliği” de yaptı.