Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2013-10-02

ÇEMYO’da yeni öğrencilere oryantasyon toplantısı



2013-2014 Akademik Yıl açılışını 18 Eylül Çarşamba günü yapan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu, okula yeni kayıt yaptıran öğrenciler için dün oryantasyon toplantısı düzenledi.

ÜNİVERSİTE YÖNETİMİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ercan Buluş, konuşmasına Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Rektör yardımcıları başta olmak üzere, üniversitenin idari yapısını tanıtan bir sunumla başladı. Daha sonra Çerkezköy Meslek Yüksekokulu ve idari kadrosunu öğrencilere tanıtan Buluş, okul bünyesindeki programlar hakkında da öğrencileri bilgilendirdi.


“6 GÜNDÜZ 3 GECE PROGRAMIMIZ VAR’’

Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu bünyesinde Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Lojistik, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Tekstil Teknolojisi programının yanı sıra yine Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halka İlişkiler ve Tanıtım ile Lojistik Programlarının ikinci öğretim olarak adlandırılan gece programlarının da bulunduğunu vurgulayan Yüksekokul Müdürü Buluş, “Bu programların tamamında, sizlere alanlarında çok başarılı olan hocalarımız ders verecek.’’ Şeklinde konuştu.


İYİ BİR OKUL KAZANDINIZ

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ercan Buluş’un ardından öğrencilere seslenen Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Program Danışmanı Öğretim Görevlisi Özlem Göksel de, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı hakkında bilgi vererek, “Bu alandaki öğrencilerin dinamik olması gerekiyor.” Uyarısını yaptı. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu bünyesindeki tüm programların, okul sonrası iş bulma noktasında avantajlı programlar olduğunu kaydeden Göksel, “Çerkezköy Meslek Yüksekokulu, uygulama alanında, 4 yıllık fakültelerden eksik bir okul değil. Dolayısıyla güzel bir okul kazandığınızdan emin olabilirsiniz.’’ İfadelerini kullandı.

Tekstil Teknolojileri Program Danışmanı Öğretim Görevlisi Ali Maralcan, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Program Danışmanı Öğretim Görevlisi Gülten Vatansever Balcıoğlu, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Program Danışmanı Öğretim Görevlisi Özgün Geyiktepe, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Program danışmanı Öğretim Görevlisi Gülsüm Turan Lojistik Programı Danışmanı Öğretim Görevlisi Serdar Özer’in kendi bölümlerine ilişkin yaptıkları sunumların ardından Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Metin Taşkın da, Çerkezköy ve sahip olduğu Organize sanayi bölgesi hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Toplantı soru-cevap bölümüyle son buldu.